Nieuwe kandidaat-bestuursleden

Na het vertrek van Peter Koopmans en het aanstaande vertrek van Patrick van der Geest zijn we op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden. De nieuwe kandidaat-leden stellen zich aan u voor. De functieverdeling maken we op de ALV aan u bekend.

 

Boris Bunnik
Ik ben Boris Bunnik, 33 jaar geboren en getogen op Terschelling. Sinds 6 jaar woon ik in Rotterdam. Na jaren in Noord/Bergpolder te hebben gewoond woon ik sinds anderhalf jaar samen aan de Louis Pregerkade.

Na mijn studie op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer en heb ik mij gespecialiseerd in audiovisuele vormgeving. Ik verzorg fotografie, audio- en video producties, maar treed ook live op met zelf geproduceerde elektronische muziek op verschillende internationale podia.

Daarnaast run ik samen met mijn vriendin Nadine een online wijnmagazine genaamd Winemugs, we portretteren wijnliefhebbers en -producenten met de focus op human interest. Daarnaast zijn we actief met een mobiele wijnbar op festivals en evenementen. Met veel plezier woon ik in het mooiste stukje van Rotterdam. 

 

Els Riep
Mijn naam is Els Riep, 66 jaar, gepensioneerd en woon sinds 2001 aan de Louis Pregerkade. Ik ben werkzaam geweest in de financiële sector. De afgelopen jaren heb ik Joris Verhoeven geassisteerd bij het controleren van de servicekosten. Mijn interesse gaat uit naar de functie van penningmeester. 

 

Fanny Bakker
Fanny, zo wordt ik al 58 jaar genoemd. Als geboren Amsterdamse ben ik via vele omzwervingen toch terecht gekomen in Rotterdam. Samen met mijn partner Piet woon ik nu 1 jaar aan de Louis Pregerkade. Ik ben moeder van een zoon die aan de andere kant van het land woont. Ik wil me graag inzetten voor de bewonersvereniging om de woonomgeving leefbaar te houden. 

 

Ralf Jonker
Mijn naam is Ralf Jonker en ik woon sinds 2 jaar hier op De Kop van Zuid in Rotterdam. Oorspronkelijk geboren en getogen in de regio Haaglanden, maar voor mij was het destijds een bewuste keuze om naar het mooie Rotterdam te verhuizen.

Omdat ik hier zeer prettig woon en dit ook zo wil houden wil ik me graag inzetten voor de bewonersvereniging. Ik hoop hiermee wat te kunnen betekenen voor zowel de bewoners als de buurt.