Nieuwe bestuursleden a.i.

Na de oproep in de laatste Nieuwsbrief, hebben zich direct nieuwe bestuursleden aangemeld. En daar zijn wij als bestuur ontzettend blij mee. Na een uitgebreide kennismaking en overdracht, hebben zij al de eerste vergaderingen bijgewoond. Hierbij stellen zij zich aan u voor:

In de Nieuwsbrief las ik de noodoproep van het bestuur voor nieuwe leden. Ik heb gelijk besloten om me aan te melden zodat het vele en goede werk van voorgaande jaren niet verloren kan gaan. Mijn naam is Louise Hovenier en woon sinds januari 2014 naar alle tevredenheid op de Louis Pregerkade. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met alle andere enthousiaste bestuursleden waarmee we als team deze bewonersvereniging verder gaan voortzetten.

Ik ben Adriaan Groen en in 2015 weer op Zuid komen wonen. Geboren in de Oranjeboomstraat bracht ik hier de eerste 17 jaar van mijn jeugd door. Ik schrok van het bericht dat de bewonersvereniging dreigde om te vallen. Een sterke onderhandelingspositie met verhuurder, beheerder en gemeente zou hiermee verloren gaan. Met o.a. het mede verzorgen van de Nieuwsbrief hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur.

Ik ben Harmanna Berger, ambulant dienstverlener in het speciaal onderwijs en woon sinds 2021 aan de Louis Pregerkade. Dit complex aan de Landtong heb ik destijds gebouwd zien worden. Omdat ik aan beide zijden van de rivier werkzaam ben, ervaar ik dit als de ideale woonlocatie. Als bestuurslid zet ik me graag in voor het woonplezier van de huurders. Samen met Adriaan Groen verzorg ik de Nieuwsbrief.