Nieuwe bestuursleden A.I.

Gelukkig zijn er veel reacties geweest op onze oproep voor nieuwe bestuursleden, dank daarvoor. Er zijn met drie medebewoners werkafspraken gemaakt. Zodra er een ALV kan worden gehouden zullen de kandidaten officieel worden voorgesteld en kan er stemming plaatsvinden. Tot die tijd zijn zij ad interim aan het bestuur verbonden. Zij stellen zich aan u voor.

Ik ben Maurice Dobbelsteen, adviseur digitalisering en woon samen met mijn vrouw Ellen en onze zoon Jean-Loup sinds 2001 op de Louis Pregerkade. De Landtong is een uniek gebied en het complex is bijzonder fraai. De bewonersvereniging zorgt er voor dat huurders hier prettig kunnen wonen in goed onderhouden appartementen. Daar zet ik mij graag mee voor in!

Mijn naam is Johan Fontijn, buurman en docent bij de Hogeschool Rotterdam. Ik woon hier meer dan drie jaar en doe bijna alles in de directe omgeving: boodschappen, sporten en nu ook vanuit huis werken. Wat ik belangrijk vind is een vreedzame, gezellige en veilige omgeving. Laten we hier samen ons best voor doen! Ik zal als secretaris het bestuur versterken en ook de Nieuwsbrief mede vorm gaan geven.

Mijn naam is Thomas Mayer en ik woon aan de Louis Pregerkade, met uitzicht op de tennisbanen. Ik werk als zzp’er voor een containervervoerbedrijf, maar ik heb een bouwkundige achtergrond. Van daaruit heb ik een kritische blik die ik goed kan gebruiken bij de schouw. En ik kan natuurlijk bijdragen aan de andere activiteiten van het bestuur.