Bijeenkomst Wijkraad

Meedoen, meedenken en meebeslissen

Elke maand is er een openbare vergadering van de Wijkraad Entrepot-Noordereiland. Bekijk de vergaderdata, vergaderstukken en besluiten op de wijkraad.rotterdam.nl.

Wijkraad Entrepot-Noordereiland
De leden van de wijkraad halen op wat er leeft in de buurt. Op straat, tijdens bijeenkomsten of online. Ze zorgen ervoor dat iedereen die dat wil kan meedenken. Bijvoorbeeld over meer groen, veiligheid, speelplekken of fietspaden. De wijkraad verzamelt de ideeën en maakt plannen – samen met bewoners, wijkorganisaties en de gemeente. Al deze plannen schrijven ze op in het wijkakkoord. Dit wijkakkoord wordt onder andere door de gemeente uitgevoerd. De wijkraad kijkt mee of dit ook echt gebeurt; en adviseert de gemeente over alles dat voor de wijk van belang is. Meer informatie over onze Wijkraad? Kijk op de Wijkraadpagina.

U kunt de wijkraad bereiken via wijkraden@rotterdam.nl, telefoon 14 010 of per brief:
Wijkraad Entrepot-Noordereiland, Postbus 70012, 3000 KP Rotterdam.

Als u wilt inspreken kunt u dit tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van de bijeenkomst per mail doorgeven via gebiedfeijenoord@rotterdam.nl.

Bewonersinitiatieven
Als u een leuk idee voor de buurt heeft kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dat kan van alles zijn, zolang het gebied of de wijk er maar leuker, mooier of beter van wordt. Kijk voor meer informatie op Opzoomermee.nl of neem contact op met uw wijknetwerker.